הרגשות רעות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

22/04/2006 | 00:16 | מאת: תומר

אני בן 35 בעל גוף של ספורטאי עוסק מס' פעמים בשבוע בספורט. גובה 175 ס"מ משקל כ 75 ק"ג . כל בדיקות הדם וויטמינים תקינות. למרות הנ"ל אני סובל מדיכאון קל והתקפי חרדה ומטופל בכדורי הרגעה וכן SSRI (כמו פרוזק). עקב שימוש בתרופה טבעית (היפריקום) שגרמה לבחילות וכאבי ראש הפסקתי את השימוש ולאחר יומיים עדיין יש הרגשה מועקה בגרון ובחילות קלות. ברצוני לקבל ממך מספר טיפים לתזונה נכונה, ולהפחתת הסטרס והדיכאון של באמצעות כדורים כימיים ממכרים וכן לניקוי הגוף מהתרופות. כמו כן רציתי להבין האם אתה בעל ניסיון בתהליכי גמילה מכדורי הרגעה ממשפ' הבנזודיזאפינים (כמו וואבן, קלונקס...)?

23/04/2006 | 18:32 | מאת:

אני מאמין שהכדורים שאתה לוקח הם הדרך הקלה לפתרון בעיותיך, אלא שזו אינה הדרך היחידה: אני מאמין שבאמצעות תזונה נבונה ואורח חיים בריא ניתן לקנות הרגלים חדשים ובריאים. יחד עם זאת, אני ממליץ שתהליך שינוי זה ייערך בשיתוף הרופא המטפל בך. הנה לדוגמה כמה עקרונות שתוכל להתחיל לאמץ: 12 כוסות מים ביום, התעמלות יומית (יוגה/שחייה), שינוי הרגלי התזונה בהתאם לנתוניך.

06/05/2006 | 10:32 | מאת: itzikc

תומר שלום! קראתי בעיון את מודעתך להרגשה רעה יכולים להיות שני גורמים מרכזיים תזונה לא נכונה ומצבי לחץ. דומני שאוכל לסייע בידך לטפל ביעילות בתחושותיך אנא צור עמי קשר ואשמח לייעץ לך במתן אמצעים לסיוע והקלה משמעותיים בבעייה שהצגת. בברכת בריאות טובה איציק