כולסטרול

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/12/2006 | 22:27 | מאת: לילי

שלום שאלתי בנושא כולסטרול אני עוקבת אחר רמת כולסטרול בדמי מכיוון שכל ארבעת אחיי סובלים מכך לאחרונה בבדיקה התברר שרמת הכולסטרול שלי היא 210 מ"ג אני בת 47 בעלת מודעות מלאה אני שוקלת 64 ק"ג אמנם זה קצת הרבה אבל אני שומרת כך מתעמלת פעמיים ורוקדת ריקודי עם פעמיים בשבוע לפעמים גם עושה הליכה נמנעת מטיגונים וגבינה צהובה אולי רק 9 אחוז ולא הרבה לא יותר משני בצים בשבוע לחם קל בעיקר לא הרבה עוגות ועוגיות דברי חלב לא יותר מ5 אחוז שומן חלב דל שומן בשר בעיקר עוף והודו הרבה ירקות ופירות ולא מרבה בסוכר ושומן כאורח חיים לכל המשפחה האם אני צריכה לבלוע כדורים או להחמיר עם עצמי עוד ממש לא בה לי מה עושים ? תודה מראש

12/12/2006 | 17:48 | מאת:

אנו חיים במחשבה מוטעית שבכדי להיות בריאים צריך להיות רזים ולכן אנו עושים כל מיני דיאטות אשר מזיקות לנו. דיאטות מעצבנות ומתישות של ספירת קלוריות, חלבונים, פחמימות ושומנים. דיאטות אלו פועלות בטווח הקצר אך מזיקות לטווח הארוך, אלו דיאטות שלא מכירות את המושג - בריאות. הן גורמות לבעיות במערכת העיכול ולהשתעבדות לרעב מתמיד ובלתי נשלט, לנשירת שיער ועוד בעיות בריאות מסוכנות. המזון מספק לגוף חיים. חיים אשר אנו לוקחים כדבר מובן מאליו ואוכלים מכל הבא ליד, ללא מחשבה שכל מה שאנו מכניסים לגוף עלול לפגוע בנו. בדיקות ומחקרים הראו שמחלות רבות ובעיות בריאות קשות התפתחו כתוצאה מאכילת מזון שאינו מתאים לגוף. כל אדם שונה, טבעי ונכון הוא שלכל אדם מתאים מזון שונה. התאמת תזונה לסוג הדם תאזן את הגוף בדרך הטבעית, תגרום לירידה במשקל, לתוספת אנרגיה ולהבדל משמעותי בהרגשה, בתפקוד ובמראה. התוכנית מטפלת בהצלחה ב: משקל עודף ,אנורקסיה,כולסטרול,עצירויות,שלשולים,מעיים,מער העיכול,לחץ דם,קנדידה וכו'. התכנית תחזיר לך את השליטה בגופך, בבריאותך ובחייך ותאפשר לך: ירידה בריאה במשקל ושמירתו לאורך זמן החייאת תאי הגוף - Anti Aging תוספת אנרגיה שיפור איכות החיים לפרטים נוספים,מרכז סאקר-03-5444356

15/12/2006 | 08:54 | מאת: רע יפה

אשמך לעזור לך עם תוסף מזון בשם Cardio ok אשר מיוצר משורש הליקריש ומטפל בצורה מאוד יעילה בבעיות של כולסטרול , לחץ דם , טרשת עורקים ומוריד את רמת החימצון בדם