פירות וירקות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

19/04/2006 | 19:46 | מאת: יאיר

אני בן 24 והתפריט שלי לא כולל פירות וירקות (למעט בננות). האם עלול להיגרם נזק לגוף? אילו בדיקות אני יכול לעשות כדי לוודא שאני מאוזן? האם יש אפשרות שהבדיקות כרגע לא יראו מחסור ובכל זאת ייגרם נזק בעתיד?

23/04/2006 | 17:56 | מאת:

פירות וירקות הם הבסיס לתזונה נבונה הבריאה לגוף. הימנעות מצריכת פירות וירקות לטווח ארוך מעלה את ההסתברות להופעת מחלות, חוסר אנרגיה, יציאות לא סדירות, נפיחות בבטן, הזדקנות הגוף, נשירת שיער. מטעמים אילו, סביר להניח, שבבדיקות שתערוך, נזקים פוטנציאליים אילו- עדיין לא ייראו. לפיכך מומלץ שבכל זאת תנסה לצרוך פירות וירקות כמיץ (גזר, למשל), מרק (עגבניות,למשל), פשטידות. כמו כן שקול נטילת מולטי-ויטמין.