ליחה מרובה בגרון

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

25/11/2006 | 11:57 | מאת: רות

שלום , בחור צעיר שיש לו המון ליחה בגרון , כל הזמן הוא מתאמץ למשוך ולהוציא אותה מהפה. ליחה צמיגית קשה . ולפעמים הוא מושך גם מהאף , אבל בלי שום קשר לצינון יש לו תמיד ליחה בגרון . מימה זה ? ומה אפשר לעשות נגד ליחה ? האם יש משהו לשתות או לאכול נגד ליחה מרובה בגרון ? הודה להסבר

26/11/2006 | 13:19 | מאת:

נוזל מרוכז המכיל תרכובת טבעית המורכבת מהזרעים והציפה של אשכוליות אורגניות, תהליך היצור הופך את התרכובת לחזקה במיוחד שיעילותה בשימושים רבים הוכחה. ה - GSE מומלץ כיום ע"י מומחים בכל רחבי העולם כמוצר הטוב ביותר לקנדידה, וירוסים למיניהם ולהשמדת "פרזיטים", לקלקול קיבה, הרעלת מזון, שפעת, כאבי גרון, פטריות למיניהן, כולסטרול וסרטן. התמצית מכילה אנטי אוקסידנטים. מומלץ לשימוש פנימי, חיצוני, דנטלי, וגינלי. 5 טיפות בכוס מים/מיץ פעמיים ביום המוצר ייעזור לליחה ,לצינונים ולשפעות. לפרטים נוספים על המוצר ורכישתו - www.sakerclinic.com 03-5444356

24/08/2008 | 20:07 | מאת: רבקה

אני בחודש שני להריון ויש לי המון ליחה כל הזמן אני צריכה לירוק. האם יש פתרון לנ"ל.תודה