בשר

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

18/04/2006 | 10:04 | מאת: יעל

אני אוכלת מעט בשר: פסטרמה, שניצלים ולעיתים רחוקים קציצות. אני מרגישה טוב, אבל לעיתים רחוקות יש לי סחרחורות. מפחידים אותי כל הזמן כמה זה מסוכן לא לאכול בשר. אני רוצה לדעת אם זה נכון. עוד שאלה מה זה בדיוק רעלים באוכל? מה ההגדרה שלהם ביחס לגוף האדם?

18/04/2006 | 12:39 | מאת:

יעל שלום, מתרוצצות אינספור "עובדות" שגויות באשר לבשר. לטענתי, צריכת הבשר אפקטיבית באופן אינדיווידואלי, ישנם אנשים היכולים להסתדר ולנהל אורח חיים בריא ללא בשר. לגבי הסחרחורת- יש הרבה סיבות (נפילת סוכר, התייבשות, לחץ) את חייבת לערוך בדיקות מקיפות לבירור הסיבה לסחרחורות. באשר לרעלים, אקצר בתשובה כדי למנוע אי-הבנה: מבחינה כימית,רעל הוא חומר שמפריע או מונע תגובה כימית, (למשל על ידי חבירה לקטליזטור התגובה)