2 שאלות קשות לי מאוד

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

24/09/2006 | 09:16 | מאת: מאיר

חלבונים ופחמימות: מה בסוף לא הבנתי. לפי הגישה ההוליסטית- אוסרת לערבב תפו"א עם בשר בארוחה אחת. אם אוכל תפן"א באותה צלחת ורק אח"כ אסיים עם הבשר זה בסדר? מה בכלל אומרת הרפואה על זה? כמה זה מדוייק? אני יודע שלא "סגורים " על זה. ושאלהחשובה לא פחות למה זה בכלל משנה לא לערבב ביניהם? שאלה שנייה: פשטן ודגים. זה חי וזה צומח. אומגה 3. מה נספג יותר? האם הצמחי או החי. ואבקש לדעת גם מדוע. אני מצטער מראש על השאלות המורכבות. אך רציתי לרכז אותן. תודה רבה מראש

03/10/2006 | 11:32 | מאת:

בקשר לחלבונים ופחממות אם יש לך בעיות בעיכול זה טוב לעשות הפרדה בינהם כלום לא לאכול מספר שעות חלבונים לאחר אכילת פחממות ולהיפך למי שלא סובל מבעיות בעיכול אין עם זה בעיה גם שמן פשתן וגם דגים שניהם טובים