גדילה נכונה בגיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

01/09/2006 | 17:02 | מאת: גדילה נכונה

שלום שמי אסי ואני בן 14. רציתי לדעת איזה דברים ובערך באיזה כמות כדאי לי לאכול בשביל לגדול כמה שיותר (הכוונה לגובה). תודה .

01/09/2006 | 23:46 | מאת: אסי

כמה ממתקים מותר לי לאכול ביום ? קופסת גבינה לבנה/קוטג' 1/2 % או טונה ללא שומן 2 פרוסות לחם עינן(מחיטה טרום נבוטה) 3 ירקות (איזה ירקות כדאי?) ארוחת צהריים: 300 גרם בשר/עוף/דגים-רצוי צלוי כוס אורז מבושל או פסטה מבושלת(גרם) או נקניק פסטרמה ו 2 פיתות מחיטה מלאה ארוחת אחר הצהריים : כמו בבוקר או בצהריים. ארוחת ערב: : כמו בוקר או צהריים או ביצה + 2 פרוסות גבינה צהובה דרך אגב, אני מתאמן - משחק כדורסל (3-4 אימונים בשבוע+ משחק) וגם מתאמן לשיפור הקפיצה 3 פעמים בשבוע.

03/09/2006 | 14:18 | מאת:

לקבלת תשובות אלו אני ממליץ שתפנה לאתר של שומרי משקל www.weightwatchers.com

03/09/2006 | 14:16 | מאת:

מצבי תת תזונה וחוסר חלבונים יכולים להשפיע על גדילה חשוב שתוכל 100 גר חלבונים ליום חלבונים: עוף , הודו, דגים, בשר, גבינות וביצים