דחוף - תשובה מהירה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

31/08/2006 | 19:15 | מאת: ירון

כבן 40 בד"כ בריא לא נוטל כל תרופה. לפני כ-3 שבועות נוצרה אצלי בעיה במתן שתן, ירידה באכילה ובשתיה שתן צהוב ויוצא קשה ולאט, ובצקות בכפות הרגליים. ל.ד. 150/100 בדיקות דם ושתן ותפקודי כליה תקינים. חולשה כללית וקושי לבצע מאמצים. כאבים ורגישות באיזור הכליות. כ-48 שעות לפני אירוע זה,שנמשך כ-3 ימים בהדרגתיות וברציפות, לקחתי גינסנג קוריאני 500 מ"ג * 3 = 1500 מ"ג ב-48 ש'. בעקבות תחילת תופעות הנ"ל הפסקתי. כאמור לאחר 3 ימים מתחילת האירוע שבימים אלה לא שתיתי כראוי אולי 2-3 כוסות ליום. נבדקתי ע"יי רופא שגם ראה הבצקות * 3 . התחלתי לשתות יותר מים ולאחר 24 ש' הבצקות התחילו לרדת. כיום--- ללא בצקות ל.ד. 90/130-140 עדיין כאבים ורגישות באיזור בכליות וזרם השתן מוחלש בעיקר לקראת הסוך אף נעצר. עלי לציין: 1. אני סובל מילדות מהזעת יתר קשה וחריפה בכל הגוף ובעיקר בכפות היידים והרגליים באופן קבועה. 2. הל"ד הרגיל שלי עד לאירוע זה בד"כ 70-80/110-120 3. קפה שיתן אותי תמיד יותר עכשיו אין לזה השפעה. שאלותי: 1. האם מומלץ אולטרסאונד כליות+ערמונית ושלפוחית השתן ? ואיזה עוד בדיקות? 2. האם הסימנים מצביעים על אבן? 3. האם הגינסנג יכול להיות אחראי לכל התופעות? והאם ניתן לתבוע את היצרן בגין זה?

03/09/2006 | 14:00 | מאת:

סביר להניח שהסיבה לבעיותך היא התייבשות אני ממליץ לעשות ספירת דם לתפקוד כליות, קרטינין בדם ולבדוק בלוטות בגוף גם אולטראסאונד מומלץ לבדיקת אבנים