תזונה ואלכוהול

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

29/08/2006 | 15:11 | מאת: ירון

שלום, הייתי בחופשה בת שבועיים בה יצאתי כל יום ושתיתי לשוכרה כמעט כל יום.. בעקבות זאת במהלך החופשה הייתי חולה (גם בעקבות המזג אויר ההפכפך במקום), אך ללא חום. ואני עדיין לא מרגיש טוב שבוע וחצי אחרי. שאלתי היא איך הייתי יכול במהלך החופשה למנוע את המחלה והפגיעה במערכת החיסונית שלי? איזה אוכל בריא הייתי צריך לאכול ומה חסר לגוף שלי כדי שיחזור למצבו הרגיל?

03/09/2006 | 13:48 | מאת:

היית צריך לקחת מוצר כמו אנרגיה C המכיל ריכוזים גבוהים של ויט B +C ובנוסף למנוע התייבשות עי שתיית מים גם GSE הוא מוצר טוב המחזק את Vמערכת החיסונית אני ממליץ לך לעשות זאת עכשיו