אומגה 3 ועייפות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

20/08/2006 | 01:03 | מאת: גילי

שלום רב, התחלתי לקחת מידי פעם אומגה 3 (ללא סיבה רפואית, אלה מאחר ששמעתי שזה חשוב ואני לא אוכלת הרבה בשר או דגים). שמתי לב כי כמה דקות לאחר לקיחת התוסף אני נעשת עייפה וחייבת ללכת לישון וגם שאני קמה אני חשה עייפות (ואולי -לא וודאי,קצת חוסר ריכוז/מצב רוח). בדקתי זאת בהפרש של מספר שבועות ומספר פעמים ועדיין יש תופעה של עייפות(אנני לוקחת תורופות נוספות) האם הדבר יכול להיות והרי בחנויות אמרו לי שאין לכדור זה כל תופעת לוואי כזאת??? בתודה מראש...

21/08/2006 | 12:16 | מאת:

יתכן וזה נובע אם את לוקחת תרופות לדילול דם אני ממליץ לשנות את השמן לאומגה 3 צמחי, שמן פשתן