בלוטת התריס ואצות ים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

02/08/2006 | 19:54 | מאת: הגר

אני בת 30 וסובלת מתת פעילות בלוטת התריס . כרגע מאוזנת (לסרוגין 200/250 מ"ג ליום). לפני מספר חודשים ניסיתי אצות ים של סולגאר והפחתתי לאט את צריכת האלטרוקסין. הבלוטה השתגעה והיו לי התקפות אכילה. האם יש צורך להפחית לגמרי את צריכת האלטרוקסין ?! שאלה נוספת: האם ישנה השפעה על הגוף ובעיקר על צפיפות העצם סידן וכדומה בעקבות תת פעילות הבלוטה? ברצוני לציין שגם סבתי וגם אימי סובלת מאוסטרופורוזיס , ולי יש כאבים לעיתים בברכיים . תודה , הגר.

06/08/2006 | 15:04 | מאת:

תת פעילות בלוטת התריס יכול להפריע לספיגת הסידן אנו ממליצים על יוגה חמה, העוזרת להרגעת הגוף והנפש ותסייע לך בבעיה אנו מעבירים שיעורים אלו במרכז 03-5444356