יוגה חמה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

01/08/2006 | 12:06 | מאת: אמילי

שלום ד"ר עדי!ביקרתי באתר שלך וקראתי על היוגה החמה רציתי לשאול איך בידיוק שורפים קלוריות ביוגה הרי זו לא פעילות מואצת וזה שמזיעים אז זה לא אומר שזה מרזה הרי זה מיתוס לא ??!!!?......... בכל אופן אם מרזים מזה ושורפים קלוריות אני אשמח להצטרף!

02/08/2006 | 09:37 | מאת:

מכיוון שהיוגה נעשית בחדר מחומם, האימון הוא יותר מאומץ. הלב דופק יותר חזקה ואכן הזעה מנקה את הגוף מרעלים וגם מסייעת בירידה במשקל ושיפור חילוף החומרים. בנוסף, היוגה החמה גם מחטבת את הגוף, מחזקת אותו ובכלל התחושה אחרי אימון נפלאה. את מוזמנת להגיע לשבוע הכרות חינם חינם 03-5444356 מרכז סאקר