אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

21/07/2006 | 14:41 | מאת: היי

היי שבת שלום יש לי שאלה. אני מתחיל ליטול היום אנטיביוטיקה עקב זיהום פתוח ברגל. אני שומר ככל שביכולתי על אכילה נכונה ללא אכילת פחממות מזוקקות ללא ג'אנק פוד ולא מאכלים לא מלאים.אני צורך הרבה ירקות, ופירות בכמות מתונה יותר. אך אינני צורך כלל וכלל מוצרי חלב. אילו ויטמינים ומינרלים כדאי לי לצרוך? מאילו מזונות כדאי לי להימנע? אילו מאכלים מסויימים מומלצים? אני צורך מדי יום שלוש כוסות חליטת תלתן אדום האם כדאי להוזיף לחליטה שמן הארי? האם לאנטיביוטיקה מסוג Resprim Forte יש השפעה על אקנה? תודה רבה רבה על כל השאלות ושיהיה לכולם שבוע שמח בריא ומאושר

23/07/2006 | 12:59 | מאת:

אנו ממליצים על ויט C מומלץ מוצר ENERGY C העשיר באנטיאוקסידנטים ובויט'C בנוסף, מומלץ מוצר GSC המכיל זרעי אשכוליות המחזק את הגוף והורג את החיידקים עליך להמנע ממזון מטוגן שמן הארי לא חייבים לאנטיביוטיקה שציינת יש השפעה מטיבה על אקנה

23/07/2006 | 16:20 | מאת: היי

תודה רבה שבוע שקט ומצויין לכולם