ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

13/07/2006 | 11:17 | מאת: טלטול

שלום, האם נטילת וויטמינים מסייעת בניקוי הגוף מרעלים? אם כן - אילו ויטמינים והאם ניתן לקבל המלצה על חברה מסוימת של ויטמינים? יש כל-כך הרבה חברות וזה מבלבל. התזונה שלי לא כל-כך מאוזנת (אני לא אוכלת הרבה "שטויות" אבל יוצא לי לאכול מקסימום 2 ארוחות קטנות ביום) והשאלה אם השלמת תזונה בעזרת נטילת ויטמינים ומינרלים "תחפה" קצת על החוסר. יש לציין, כי אני בת 21, יש לי תת-תפקוד בבלוטת התריס (אני לוקחת אלטרוקסין 50 מ"ג מדי יום) והמשקל שלי תקין. תודה, טלי.

16/07/2006 | 14:06 | מאת:

אני ממליץ על אנטיאוקסידנטים + ויטמין B COMPLEX אני ממליץ על מוצר "אנרגיה energy c" האמור להגיע בסוף החודש לארץ