אומגה 3 וזרעי פשתן

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

19/06/2006 | 21:29 | מאת: מיכל

שלום האם צריכת זרעי פשתן טחונים במהלך הלידה וההנקה מומלצים? קראתי התייחסות אחת בלבד, שתופעות הלוואי של צריכת סויה זהות לצריכת זרעי פשתן!!!! מוזר, משום שבכל שאר המאמרים מציינים רק את היתרונות הרבים של צריכת זרעי פשתן לכלל האוכלוסיה. תודה

19/06/2006 | 21:37 | מאת: מיכל

האם מותר לצרוך זרעי פשתן בזמן נטילת מיקרופרין וזריקות קלקסן (בהריון)?

20/06/2006 | 10:00 | מאת:

כן, בלבד שיהיה הפרש של שעתיים בין נטילת התרופה ללקיחת שמן פשתן

20/06/2006 | 10:05 | מאת:

לא, זרעי פשתן אינפ פיטואסטרוגנים ולכן אין לזרעי פשתן אותם תופעות של סויה זרעי פשתן בלקיחהת יתר יכולים לייבש את העור, אך רק בכמוןיות גדולות מאוד, יותר מ 10 גר' ביום