שריטות בגב

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

19/06/2006 | 17:43 | מאת: שרונה

שלום בחודשים האחרונים שמתי לב שמופיעות שריטות בגב העליון ללא שום סיבה הנראית לעין אין גרדת או רגישות מסויימות (רק תחושות של צריבה בעור) אני בריאה ולא ידוע לי על בעייה כלשהיא האם ידוע לך מה יכולים להיות הגורמים לכך ואיך פותרים זאת תודה

20/06/2006 | 10:14 | מאת:

סביר להניח שזה מגיע ממערכת העצבים, אנו ממליצים לקחת מוצר בשם BALANCE FORMULA המכילה צמחים ויטמינים ומינרלים המסייעים למע העצבים לפרטים נוספים צרי קשר [email protected] 03-5444356

18/02/2007 | 20:47 | מאת: סמדר

גם לי יש מזה מספר חודשים שריטות בגב העליון שלא עוברות האם תוכל לפרט את הקשר למערכת העצבים אני חולה בטרשת נפוצה, האם קשור תודה סמדר