סגולותיו של השום.

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

02/09/2007 | 15:00 | מאת: איש שמן

האם בליעת שיני שום שלמות תורמת משהו לבריאות וחיסון הגוף, או רק כתישת שיני השום, שיוצרת את האליצין? האם בליעת שיני שום פרוסות תורמת משהו לחיסון הגורף ובריאותו? פשוט, כתישת השום ואכילתו/בליעתו יוצרת ריח עז. אני רוצה להיות בריא ועם זאת להמנע שריחו העז של החומר הפעיל בשום. האם ביקשתי לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה? לתשובות אודה מקרב לב

03/09/2007 | 11:49 | מאת:

בליעת שיני שום שלמות תורמת גם כן לבריאות ומערכת החיסון אך אם יש בעיה של חוסר חומציות בקיבה,מולקולת האליצין לא תספג ובליעת השיניים בצורה השלמה בעצם לא תהיה אפקטיבית. במקרה זה(של חוסר חומציות) ניתן לבלוע שיני שום בצורה השלמה אך לקחת גם GSE- אנטיביוטיקה טבעית העשויה מאשכוליות אורגניות,זהו מוצר פלא העוזר במקרים רבים,ביניהם:חוסר חומציות בקיבה,גזים,נפיחויות,קלקול קיבה,שפעת,כאבי גרון,פטריות למיניהן,כולסטרול,חיטוי הגוף והשמדת פרזיטים.התמצית מכילה אנטיאוקסידנטים(נוגדי חמצון). לכן שילוב של GSE עם שיני שום שלמות יעזור בספיגת האליצין.

03/09/2007 | 20:26 | מאת: איש שמן

תודה רבה ד"ר עדי סאקר! בכל מקרה ,האם כדאי לרכוש את ה GSE גם אם איני יודע אם יש לי חומציות קיבה תקינה? יו נו, טו בי און דה סייף סייד. או שאם היתה לי חוסר חומציות בקיבה אז הייתי יודע/מרגיש?