NONI תוסף תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/06/2007 | 11:25 | מאת: זוקי

אני בת 48 . המליצו לי על תוסף תזונה NONI . תמצית צמחים. אני אובחנתי. שיש לי שינויים טרום סרטן צוואר הרחם. עברתי ניתוח להסרת הנגעים ואני ממתינה לבקורת .האשה ,שמתעסקת ברפואה אלטרנטיבית אמרה ,שזה עשוי לעזור לחזק את המערכת החיסונית, וכך להתגבר על וירוס הפפילומה, שאחראי לנגעים בצוואר הרחם מה דעתך ?נ.ב האם יש התוויה לא לקחת NONI בזמן שלוקחים תרופות אחרות .?

10/06/2007 | 10:34 | מאת:

הנוני הינו פרי בעל ריכוז אנטיאוקסידנטים גדול הוא אכן תורם לאישוש מערכת החיסון ...אבל לא היתי מייחס לו תכונות של חיסול וירוס הפנפולומה אין מחקרים חד שמשמעיים בעניין . ככל הידוע לי אין הטוויה שאוסרת על לקיחת נוני עם תרופות אחרות אבל היתי מתיעץ עם הרופא המטפל