שמרי בירה ואקנה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

25/05/2007 | 16:50 | מאת: מיואש

שלום, אני בן 31 ולמרות גילי, אני עדיין סובל מאקנה באזור הגב. טופלתי בעבר על-ידי רופא עור בכדורי רואקוטן, אבל זה פתר רק את הבעיה בפנים. מתברר שהרבה יותר קשה להיפטר מאקנה בגב. בחנות טבע הציעו לי שמרי בירה. רציתי לדעת עד כמה זה באמת אפקטיבי נגד אקנה, ואם יש פתרונות נוספים \ אחרים ?

27/05/2007 | 10:07 | מאת:

אני יכול להמליץ לך על תערובת של שמן עץ התה עם GSE יחד עם מים לטיפול חיצוני, וGSE במינטון מסויים לבליעה אוראלית לטיפול ברעלים כללים בגוף .

09/07/2008 | 09:19 | מאת: שגית

האם שמרי בירה אכן יכולים להועיל לאקנה באזור הפנים? אני כבת 38 ועדיין עם אקנה, ואולי גם תוספת של אבץ יכולה להועיל בנוסף? מצפה לתגובה מהירה בבקשה.......