שאלה לגבי יציבות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

20/06/2001 | 16:22 | מאת: יוסף

לפני כשבע שנים עברתי אירוע מוחי, ובזמן האחרון את היציבות שלי, מה יכולה להיות הסיבה או למי אפשר לפנות בעניין, לאיזה רופא או פרופסור? בברכה יוסף

27/06/2001 | 17:12 | מאת: דר' דניאל גוטליב

לא הייתי קושר, לפחות בשלב ראשון, בין העובדה שעברת אירוע מוחי לפני 7 שנים ובעייתך הנוכחית. אבוד היציבות יכול לנבוע כמובן כתוצאה מאירוע חדש אך ישנן סיבות רבות אחרות בחלקן הגדול פחות רציניות שיכולות לגרום לכך ובכל מקרה זו תלונה קצת כללית מדי כדי לנתח אותה כאן. אני מצעי לך לגת לנוירולוג שלך בקופה אליה אתה שייך כדי לעבור בשלב ראשון בדיקה נוירולוגית גופנית והערכה אנמנסטית ומשם להמשיך הלאה את הברור.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי