אירו מוחי קשה שאלה לגביי שיקום אם בכלל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

15/04/2016 | 17:19 | מאת: רינת

סבא (93) שלי עבר אירוע מוחי לפני 3 ימים הוא כרגע נמצא במצב שהעיניים עצומות ואין לו יכולת ליפתוח אותן או לדבר כלל, מחובר לקטטר וזונדה. הוא מגיב עם יד ימין לוחץ לנו את היד, ומדיי פעם מגרד בראש ובאף, מסדר את החולצה.... מה זה אומר?? שהוא מודע להכל? שהוא ער ?? ובכלל האם יש סיכוי שמתעוררים מזה? בבית חולים מגדירים אותו עם פגיעה קשה בראש.

שלום, קשה לדעת מה מצב ההכרה כרגע אבל בהחלט ייתכן שיפור (ייתכן שכבר חל עד שהספקתי לענות). זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי