טיפול לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

04/12/2015 | 16:36 | מאת: לילך

אהלן, אבא שלי בן 54 ועבר אירוע מוחי בספטמבר האחרון. הוא אושפז בבית חולים למשך כשבועיים לאחר האירוע ומאוחר יותר הועבר לבית חולים שיקומי ושוחרר לאחר חודש וחצי. ישנם תופעות לוואי לאירוע המוחי שמשפיעות על חיי המשפחה ועל התפקוד הכללי. ולעניין, אין לי מושג למי ללכת, לאן לפנות, מה לעשות ואיך לטפל בו על מנת לנסות להחזיר אפילו מעט ממה שאבד עד עכשיו ואיך לשפר את איכות החיים שלו. אשמח לקבל עצות וטיפים לשאלותיי הרבות. תודה.

לילך שלום, במדריך לשיקום לאחר אירוע מוחי שכתבתי תמצאי תשובות לרוב השאלות: http://www.shikum-cva.org אם יש שאלות נוספות את מוזמנת לשאול כאן. אירוע מוחי הוא מצב לא פשוט אבל יש הרבה מה לעשות. בהצלחה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי