המיאנופסיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

14/09/2015 | 19:07 | מאת: דנית

היי, אני גם סובלת מבעיית המיאנופסיה ונגלקט ואשמח לשמוע על תוכנית הטיפול שאתה מכיר תודה .

דנית שלום, בקשר להמיאנופסיה - יש אופטומטריסטים שמתמחים בטיפול בבעיות ראייה שנגרמו עקב פגיעה נוירולוגית כמו אירוע מוחי. את יכולה לפנות אלי במייל ואפנה אותך. בקשר לנגלקט (הזנחת צד) - אנחנו משתמשים במגוון שיטות ה'מכריחות' את האדם להתייחס לצידו ה'מוזנח', ע"י הכוונה מודעת של תשומת הלב אליו, ע"י תרגילים שמערבים את שני צידי הגוף וע"י גירוי תחושתי מכוון. מידת ההצלחה של תרגילים אלו חלקית. זאב

16/09/2015 | 10:11 | מאת: דנית

היי זאב. מה כתובת המייל שלך?

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי