אירוע מוחי בחו"ל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

17/08/2014 | 21:42 | מאת: יערה

חמי בן 79 קיבל אירוע מוחי בעת טיול באירופה. כרגע הוא מאושפז בח"ול. כרגע הוא אינו יכול לטוס כך שהטיפול בבי"ח יעשה שם. ביטוח הנסיעות אינו מכסה שיקום. איפה ניתן לברר על בי"ח שיקומי בארץ? בד"כ ההפניה נעשית מבית חולים בארץ, אך כיוון שהוא בחו"ל אין לנו אינפורמציה.תודה.

יש לברר בקופת החולים שלו מאחר שהיא הגורם המממן את השיקום בארץ. רשימת בתי החולים השיקומיים בישראל: http://www.shikum-cva.org/resources/rehab-hospitals זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי