דימום תת עכבישי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

11/05/2014 | 14:04 | מאת: דקלה

שלום, אמא שלי עברה צינתור בראש לפני כחודש לאור דימום תת עכבישי. הצינתור עבר בהצלחה. אולם לאחר מכן נוצר דימום נוסף הפעם במוח שנוצר כתוצאה מטיפול לדילול דם. השאלה ברשותכם היא: אם מעבירים אותה למסגרת של שיקום- האם רופא המחלקה (השיקומית) יכול לקבוע שהיא אינה מתאימה עוד לשיקום ולהוציא אותה מהמחלקה באופן מיידי ובלי הסכמת המשפחה או האם הוא מחויב להמתין למציאת אלטרנטיבה / מסגרת חלופית? תודה רבה מראש, דקלה

דקלה שלום, לרופא יש שיקול דעת בקשר למידת ההתאמה לשיקום אבל שחרור לא מבוצע באופן פתאומי - בד"כ נותנים למשפחה התראה של כמה שבועות כדי שתהיה אפשרות להתכונן. אם יש בעיה עם הנושא אפשר לפנות לנציבות קבילות הציבור לחוק בריאות ממלכתי - http://www.health.gov.il/Subjects/UninsuredRights/NationalHealthAdmissibility/Pages/Public_Complaints_Commission.aspx זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי