מה לעשות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

14/04/2014 | 15:18 | מאת: לי

אבא שלי בן 50 קיבל לא מזמן ארוע מוחי , יכולת הדיבור נפגעה וגם ההליכה . הוא יכול ללכת אך לא כמו קודם והדיבור נורא לא ברור וקשה לו להוציא את המילים. הוא נמצא בשיקום בבית לווינשטיין עכשיו, הסיבה לכך היא לחץ דם גבוה שלא טופל במשך זמן ממושך. האם הוא יחזור לעצמו ? אם כן בעוד כמה זמן ? ואיך אפשר לעזור לו ? תודה

לי שלום, אביך נמצא כרגע במוסד שיקומי טוב, אני ממליץ לשאול את הצוות המטפל שמכיר אותו מקרוב וידע לתת לכם הערכה בהתאם למצבו. אם עדיין יהיה צורך בשיקום לאחר השחרור מבית החולים אשמח לסייע. בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי