תא לחץ לאחר שבץ

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

13/03/2014 | 15:37 | מאת: נטלי

שלום אני עברתי שבץ לפני כ 7 חודשיים מצבי השתפר בהרבה מאיפה שהתחלתי אז כמה שאלות לי אלייך: מה עושה תא לחץ? האם יש לו עדיין השפעה אחרי כל כך הרבה זמן? מה העלות וכמה מפגשים זה ? תודה

נטלי שלום, טיפול בתא לחץ היפרברי גורם ליותר חמצן להיות מומס בדם וכך להגיע לתאי הגוף, כולל המוח. במחקרים שפורסמו נצפה שיפור באנשים גם שלוש שנים ויותר לאחר האירוע המוחי. מדובר בסדרה של 60 טיפולים - 5 ימים בשבוע למשך 12 שבועות. מחיר טיפול כ-300 ש"ח. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי