תעסוקה ביתית למבוגרים שעברו אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

24/02/2014 | 21:34 | מאת: אתי

שלום זאב, אימי ( בת 80 ) עברה אירוע מוחי במרץ שנה שעברה. לאחר שיקום עברה לגור יחד עם מטפלת צמודה. היות וידה השמאלית נפגעה אנו מתקשים למצוא לה תעסוקה במשך היום. ( מלבד טלוויזיה וקריאת עיתונים מעטה) אשמח לקבל רעיונות לפעילות יצירה מהנה. תודה אתי

אתי שלום, אני ממליץ שתפנו לפיזיותרפיסט או למרפאה בעיסוק עם נסיון בשיקום לאחר אירוע מוחי במקום מגוריכם להתאמת תרגילים לאימך. למרות שהפגיעה בתנועה ביד בולטת, פעמים רבות יש פגיעות נוספות - בזכרון, בתפיסה, בקשב, בתחושה - שקשה יותר לאבחן אותן ושיכולות להשפיע על בחירת התרגילים והפעילויות. בהצלחה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי