אירוע מוחי.

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

31/12/2013 | 14:33 | מאת: אורה קצבמן

אחי עבר אירוע מוחי לפני שנה . מאז אותו יום הוא סובל מגיהוקים הולכים וחוזרים. לפעמים זה יכול להיות כל היום ולפעמים יש שקט מספר שעות ולפעמים בלילה שזה נורא. אי אפשר לישון וכתוצאה מכך לא ישנם . בתודה אבקש את תשובתך למיל המצורף למעלה.

אורה שלום, בנושא הגיהוקים יש לפנות לנוירולוג. את יכולה לנסות בפורום נוירולוגיה: http://www.doctors.co.il/forum-3482 אשמח לעזור בכל מה שקשור לשיקום התנועה והתפקוד היומיומי. זאב כהן [email protected]

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי