אירוע מוחי-ללא דיבור

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

10/12/2013 | 08:29 | מאת: אופירה

שלום אמא שלי עבר cva בצד ימין אין אותה תחושה כמו בשמאל... לאחר 3ימים אישפוז אמי הפסיקה להגיב לתחושות בשני הצדדים וחייבת לציין שהיא הפסיקה לדבר מיום הראשון שאשפזנו אותה ... אם יש לה סיכוי לחזור?ואם היא זוכרת אותנו?

אופירה שלום, אם מדובר בימים הראשונים שלאחר האירוע בהחלט תתכן חזרה של התחושה, לפחות חלקית. בקשר לזכרון - על פניו לא אמורה להיות בעיה - גם אדם ללא יכולת דיבור יכול להבהיר לסובבים שהוא מזהה אותם ע"י מבט, תנועות ידיים וכו'. מאחר שאת לא בטוחה אם היא מזהה אתכם אני מניח שהמצב יותר מורכב משתארת. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי