אירוע מוחי קטן

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

04/12/2013 | 15:59 | מאת: דן

שלום זאב לפני 4 ימים אשפזו אותי בבית חולים עם אירוע מוחי. בכל צד שמאל אני מרגיש פחות מצד ימין. האם אפשר לעשות דיקור סינית בעצם זאת השאלה? האם יש עוד טיפול אינטנסיבי כדי לצאת מהמצב הזה? דן

דן שלום, אינני יודע אם אפשר לבצע דיקור סיני במצב של תחושה מופחתת, לדעתי השאלה היותר חשובה היא האם דיקור סיני יועיל בכלל - אין לי סיבה לחשוב שכן. בקשר לטיפולים אחרים ניתן לשקול טיפול בתא לחץ, שימוש בתכשיר שנקרא נוראייד וכמובן טיפול פיזיותרפי המכוון לשיפור התחושה בצד שמאל. עם זאת, אם החסר התחושתי קל ייתכן שיחלוף מעצמו תוך כמה ימים - אתה עדיין בשלב מאוד מוקדם לאחר האירוע. בהצלחה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי