ארוע מוחי קל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

25/11/2013 | 09:34 | מאת: צילי

זאב שלום בעלי קיבל אירוע מוחי קל לפני מספר חודשים ועדיין יש לו סחרחורות למה והאם זה יעבור לו ומתי?,....

צילי שלום, ראשית יש לברר את מקור הסחרחורות - הן יכולות לנבוע מלחץ דם נמוך, מרמת סוכר נמוכה בדם, מבעיות בעמוד שדרה צווארי, מבעיות באוזניים וגם מאירוע מוחי הפוגע בגזע המוח. גם אם הסחרחורות החלו בסמוך לאירוע המוחי חשוב לבדוק את האפשרויות האחרות. סיבה אפשרית נוספת לסחרחורות היא תופעת לוואי של הטיפול התרופתי. אם התופעה נמשכת אני ממליץ לברר את העניין אצל רופא המשפחה ו/או נוירולוג. מידע נוסף על אירוע מוחי קל אפשר למצוא באתר שלי: http://goo.gl/AlMze7 שימי לב לחלק האחרון המתייחס למניעה של אירוע חוזר. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי