שיקום לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

18/11/2013 | 20:04 | מאת: kobi

ערב טוב, האם תא הלחץ לא יכול לעזור לאדם שעבר אירוע מוחי?? האם יש משהו מומלץ לשיקום לאחר אירוע מוחי. החולה לקה באירוע לפני כשנה, הוא משתקם אט אט אך לא חזר ממש לעצמו, מידי פעם מאבד את הזיכרון ומאבד קצת את עצמו, התגובות והחשיבה איטיים. אשמח לתשובה קובי

טיפול בתא לחץ בהחלט יכול לעזור לאדם שעבר אירוע מוחי. אני מציע שתיצרו קשר עם צוות תא הלחץ הקרוב אליכם ותתאמו פגישה להערכה. תוכל למצוא מידע על הטיפול בתא לחץ (ועל השיקום בכלל) בדף הפייסבוק שלי - https://www.facebook.com/shikum.cva שיקום מוצלח, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי