אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

17/11/2013 | 23:20 | מאת: איה

אמא שלי בת 77 לאחר אירוע מוחי,בשבועים הראשונים לא זכרה אותי ואת ילדי!! (אני רוצה לציין שהיא מתגוררת אצלי לאחר האירוע) עם הזמן נראה שהיא מעט חוזרת לעצמהיש ימים שהיא מדברת לעניין ולרגע נדמה שהיא חזרה לעצמה ,ומפליאה באוצר מילים!!ויש ימים שהיא צוללת..כל כך רוצה את אמא שלי בחזרה....יש מצב כזה??

בחלק מהמקרים - בהחלט כן. חסר לי מידע לגבי מתי היה האירוע, לגבי המצב המוטורי, לגבי פגיעות נוספות אם ישנן ולגבי השיקום שעברה - אם תשלימי הפרטים אנסה להתייחס בצורה יותר מדויקת. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי