חמי עבר אירוע מוחי בזמן ניתוח בטן.

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

06/11/2013 | 17:04 | מאת: שיר

הוא היה מורדם אחרי הניתוח והאירוע המוחי התרחש כשהיה מורדם. כעת, לאחר שיצא מכלל סכנה, הועבר לבית חולים שיקומי בבת ים. עכשיו אומרים לנו שם שהמצב שלו ישאר כמו שהוא ואין מה לעשות יותר. האירוע המוחי פגע בכל צד שמאל שלו, כולל מיתרי הקול, היד , הרגל, הכל! הוא מזיז במעט את הרגל, אבל הראה שבשיקום לא נעשה כלום. כבר שמעתי על אנשים שחזרו ללכת אחרי מצב כזה... יכול להיות שויתרו עליו מהר מדי?? איך אפשר להתאשפז במחלקת השיקום של בית לוינשטיין?

שיר שלום, לא ברור מהסיפור שלך מתי היה האירוע, כמה זמן חמך נמצא כבר בשיקום והיכן הוא כעת. עדכני ואנסה לענות. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי