שיקום לאחר אירוע

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

18/10/2013 | 08:26 | מאת: שירן

היי לפני חודשיים אימי עברה ארוע מוחי עקב דימום נרחב אימי היום היא במח שיקום בתל השומר בימים הראשונים יד ימין לא זזה בהדרגה הופיעו תזוזות המצב היום הוא שהיא מצליחה להזיז את היד כולל אצבעות אך יש חולשה וקושי לסגור את האצבעות האם אלו סימנים חיוביים לשיפור בחודשים הקרובים? תודה שירן

שירן שלום, החזרה של התנועה ליד היא בהחלט סימן חיובי. חיוני להפעיל את היד הרבה בשלב הזה - את האצבעות, את כף היד, את המרפק, את הכתף ואת השכמה. חשוב מאוד שאימך תשתמש ביד ימין לביצוע פעולות יום יומיות אפילו אם קל לה יותר להשתמש ביד שמאל. שיקום מוצלח, זאב כהן

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי