החלמה לאחר שיתף דם

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

12/10/2013 | 13:01 | מאת: הודא

שלום : אבא בן 54 בריא . עושה ספורט ואוכל רק אוכל בריא. עבר שתף דם גדול בצד שמואל במוח . כבר עברו ארבעה חודשים אבל אין הרבה שינויים מדבר מיעט אבל משתף פעולה ומבין גם התחיל להזיז רגל ימין ולעמוד על הרגליים . השאלה האם מחלמים לאחר שבץ חזק ?

הודא שלום, אפשר להשתקם גם לאחר שבץ משמעותי ולשפר את התפקוד. מידת השיפור תלויה בגיל האדם, במצבו הבריאותי הכללי, באיזור שנפגע במוח, במצב תאי המוח שנשארו ובאיכות השיקום שהאדם מקבל. בכל מקרה יש הרבה מה לעשות ארבעה חודשים לאחר האירוע - גם מבחינת פיזיותרפיה וגם בדרכים נוספות. זאב כהן

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי