מה ההבדל בין אשפוז יום שיקומי לטיפולים בבית?

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

06/03/2012 | 01:28 | מאת: שאלה_אחת

ומה עדיף לחולה? אבי אופשז כחודש בשיקום והמליצו על המשך שיקום. הוא מאוד רוצה הלגיע לבית ואני חוששת לטרטר אותו סתם בייחוד שהוא מתהלך בהליכון וכאוב. אם הוא זקוק לפיזיוטרפיה וריפוי בעיסוק והם אלו שקידמו אותו מאוד בבית חולים, האם ניתן לקבלתם בבית? או שעדיף באשפוז יום שיקומי? ואם כן, למי פונים עלמנת לקבל אישפוז יום שיקומי והאם צריכה להיות המלצה מפורשת לכך בטופס שחרור (ממש במיליםה אלה או מספיק המלצה לשיקום?) תודה גדולה, הבת

07/03/2012 | 07:17 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אשפוז יום שיקומי טוב עדיף על האשפוז במצב קל בו המטופל יכול לתפקד בבית וכדאי לבקר בו קודם לשחרור מבי"ח כדי "לסכם" מה יקבל ולכמה זמן. בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי