טיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

04/02/2012 | 22:00 | מאת: חמי

רציתי לדעת אם דעתך השתנתה בקשר לתופעות לוואי שליליות כתוצאה מהטיפול. רופאה בשיקום של אבא שלי אמרה ששמעה על חולה שקיבל שבץ בדרך חזרה מהטיפול ולכן אולי זה לא בטוח. לדעתי זה צרוף מקרים מצער אבל אשמח לדעה שנייה. בנוסף האם להתחיל בטיפול כמה שיותר מהר או שזה לא משנה עכשיו (חודש וחצי אחרי 2 שבצים בהפרש של יום) או עוד חודש חודשיים? מצבו של אבי חמור, חצי ימני משותק, בעיות הבנה וקושי בדיבור (מילים ספורות)

08/02/2012 | 06:51 | מאת: דר' דניאל גוטליב

מעולם לא התבטאתי בקשר לתופעות לוואי של הטיפול ולדעתי אין לו כאלו. התבטאתי לגבי חוסר ההוכחה לגבי המועילות השטיפול וחוסר ההצדקה לגבות כסף על טיפול שלא הוכחה המועילות שלו בתחום השבץ. זה הכול.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי