אירוע מוחי לאימי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

10/01/2012 | 15:28 | מאת: גולן

שלום , שאלה חשובה ודחופה : אימי עברה לפניי 6 ימים אירוע מוחי (בת 81) רדומה הרבה , מוגבלת בחלק הימני של גופה ולא מזהה בבירור את בניי המשפחה כולל בלבול מילים . מאושפזת כרגע בבית חולים במאיר . נמסר לנו ע"י הצוות הרפואי שהם ממליצים לשיקום אבל אמור להגיע רופא מחר וועדה שתחליט האם היא זכאית לשיקום (בגלל שהיא מרבה להירדם לא בטוח שיאשרו). שאלתי היא האם יכול להיות מצב שלא ישלחו אות לשיקום ? ואם כן איך אפשר לטפל בבית ? אין לנו אמצאים כלכליים ונוחכות של בניי משפחה לטיפול . חייב לציין שאימי הייתה מטפלת בעצמה כמעט באופן עצמאי ועם המון שמחת חיים . תודה מראש לתשובה.

11/01/2012 | 15:01 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אם הייתה עצמאית קודם לאירוע אל תסכימו בשום פנים ואופן שתלך למקום אחר מלבד שיקום מסודר ותשהה שם לפחות חודש לפני שמחליטים. בהצלחה.

11/01/2012 | 15:20 | מאת: גולן

בדיוק הרגע קיבלנו אישור לשיקום ! לגביי תשובתך היכן תשהה לפחות חודש האם בבית החולים (מאיר) התכונתה ?

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי