אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

25/12/2011 | 14:11 | מאת: ליבנת מ.

אבי בן ה-70 עבר אירוע מוחי לפני שלושה שבועות שגרם לשיתוק בצד השמאלי של גופו אני אציין שאבי חולה סכרת וכתוצאה מכך הוא עבר כריתה ברגל ימין, הוא היה מאושפז שבוע בבית חולים ולפני שבועיים עבר לשיקום במרכז גראטרי. ההתרשמות שלי מהמקום היא שאין להם את הכלים הנכונים לטפל באבי בגלל מצבו המורכב השאלה שלי היא איזה מקומות שיקום יוכלו לסייע לאבי- אנו גרים במרכז.

11/01/2012 | 14:53 | מאת: דר' דניאל גוטליב

בי"ח לוינשטיין, רעות, בית רבקה, מחלקות שיקום באיכילוב..מה הכוונה שאין להם הכלים?

13/01/2012 | 09:37 | מאת: לבנתמ.

לד"ר דניאל גוטליב, תודה על התשובה לגבי המקומות. אבי כבר נמצא כבר חודש ושבוע במרכז הגראטרי בנתניה וחל שיפור משמעותי אצלו הוא כבר מצליח להזיז את היד ואת הרגל שלו אך עדיין מתקשה לעמוד, הבעיה היא עכשיו שהם רוצים לשחרר אותו מכיוון שקופ"ח כללית לא רוצה לשלם יותר על השהייה במקום ואבי עדיין צריך מסגרת שיקומית איני יודעת מה לעשות כי אני יודעת שחזרה לבית במצבו החדש תקשה עליו ואין לנו את הכלים בבית בכדי שיהיה לו נוח ונגיש מספיק. השאלה שלי היא מה אוכל לעשות בכדי שלאבי תהיה מסגרת שיקומית מתאימה והאם הוא יוכל להשתקם בבית? תודה מראש.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי