המלצה למקום שיקומי בירושלים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

22/12/2011 | 21:20 | מאת: רמי מימון

היי ד"ר דניאל, אבי עבר אירוע מוחי וזקוק לשיקום סיעודי באזור ירושלים. האם ידוע לך על מקום טוב שיכול לעזור לנו לשקם את אבי בצורה הכי טובה שיש. אין בעיית מימון העיקר שהמקום יהיה הטוב ביותר לשקמו. בתודה מראש רמי מימון

11/01/2012 | 14:52 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אין בארץ שיקום פרטי במובן שזה קיים בחו"ל. יש שיקום ציבורי שמגיעים אליו במסגרת קופת חולים או חברות ביטוח. בירושלים יש את המחלקה לשיקום בהר הצופים ואת בי"ח הרצוג. כל היתר אלו מחלקות סיעודיות שעוסקות גם בשיקום. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי