אימי בת 55

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

10/12/2011 | 22:33 | מאת: איציק

אימי לקה אירוע מוחי לפני כמה ימים ויש לה בעיה בשכיחה חוץ מי זה הכול בסדר בגוף ופנים אז תוך כמה זמן זה עובר? ומה אפשר לעשות שתחזור לעצמה כמה שיותר מהר?

29/12/2011 | 10:48 | מאת: דר' דניאל גוטליב

ראשית היא צריכה לעבור הערכה קוגניטיבית מלאה אצל מרפאה בעיסוק של הקופה המיומנת בכך. לאחר מכן לקבל טיפו מובנה אם זה נמצא מתאים במסגרת מחלקת יום של הקופה. שלישית להחזיר אותה לפעילות היומית תחת השגחה והגנה מפני עומס יתר של אחריות כך שהפעילות היומית השיגרתית בהקלה והשגחה תהווה את הטיפול הקוגניטיבי השיקומי שלה. גשו לאתר שלנו לקרוא עוד על בעיותזיכרון והגישה אליהן: פנאי ובריאות. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי