שיקום לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

22/09/2011 | 14:49 | מאת: שולה

אחי (בן 71) עבר אירוע מוחי (שטף דם בגודל 5 ס"מ) לפני כשבועיים, הוא מרותק למיטה, הוא בהכרה אך למעט מס' משפטים אינו עושה דבר, עיניו עצומות רוב הזמן. הוא היה מאושפז בבי"ח תל-השומר אך משם נמסר שיש להעבירו לשיקום, אתמול הוא הועבר לשיקום ובשיקום נמסר לנו כי לא ניתן לעשות דבר והם מבקשים להעביר אותו למח' סיעודית. השאלה: מה ניתן לעשות כדי לסייע בשיקום? איזה שיקום ניתן לקיים לאחר אירוע כזה? האם הוא יוכל לחזור ולתפקד לפחות חלקית כמו לשבת, ללכת לאכול בכוחות עצמו?

28/09/2011 | 13:33 | מאת: דר' דניאל גוטליב

בהנחה שהוא היה אדם עצמאי קודם לאירוע ולא מוגבל עקב מחלות קודמות אינני חושב שמחלקה שיקומית יכולה לחרוץ גורלי לאחר שכבר הגיע לשם חלנסיון שיקומי אלא לאחר נסיון רציני של לפחות חודש. נקודה! קראו עוד על שלבי שיקום ותשובה לשאלותיכם באתר שלנו www.pnaivebriut.com בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי