אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

08/09/2011 | 12:35 | מאת: אבי

שלום. אימי בת 54 ולקתה באירוע מוח עקב חיידק בלב שפגע לה בשתי נקודות באונה השמאלי של המוח עקב זאת היא הפכה להיות איטית וללא יכולת דיבור תקינה אל היא מודעת לסביבה ולמצבה. מלבד האישפוז בו היא נמצאת על מנת לחסל את החיידק בטיפול אנטיביוטי ועד שהיא תתחיל לקבל טיפול שיקומי למוח הייתי מאד שמח לדעת מה אנו המשפחה יכולים כבר לעשות כדי לשפר את המצב. כמו כן כצפוי היא מדוכאת בגלל מצבה אך מודעת לכך שהיא צריכה להיות חזקה בשביל לעבור טיפול החלמה.בנוסף נראה כי הראייה שלה לא במצב תקין ויד ימין לא בתפקוד מלא. כל אלו השערות שלנו ועדיין לא אומתו על ידי אדם מקצועי. תודה מראש אבי

16/09/2011 | 02:49 | מאת: דר' דניאל גוטליב

לעודד אותה ולהקריא לה קטעים קלים להבנה ולשוחח איתה כדי שתענה גם אם בקושי..קראו עוד על אירוע מוחי ועל החלמה בתפקודי השפה והמוטוריקה של היד באתר שלנו והשתמשו בתרגילים החינמיים לתרגול השפה של דר' לוטבק באתר (הדפיסו אותם וקחו לתרגל לי המיטתה) באתר שלנו ww.pnaivebriut.com בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי