שיקום נירולוגי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

27/08/2011 | 15:41 | מאת: R

שלום אבי ,חולה פרקינסון נפל לפני שבועיים וקיבל מכה חזקה בראש . (שבר אסלה ) . ב CT הובחן שטף דם אך שנספג. כייון שחלה הדרדרות ביכולת שלו ללכת ולדבר העברנו אותו לשיקום ב"ש לפני 4 ימים. מאז כל יום יש הדרדרות ביכולות , בתגובות והתפקוד. שאלות: 1. האם יש מקום שיקום אחר? 2. האם יכול להיות שזו יירידה טבעית? 3. האם מומלץ להחזירו בכל מצב הביתה לסביבה הטבעית? 4. מי גורם שניתן להתייעץ - להמשך פעילות? תודה

05/09/2011 | 04:09 | מאת: דר' דניאל גוטליב

בהיעדר נתונים ברורים יותר קשה מאוד לנסות לענות לשאלותייך: מה היה מצבו לני כן ומה מצבו כיום ולהיכן הועבר ועוד. ככל, תמיד טוב לעשות השיקום בבית בתנאי שהאינטנסיביות שלו מתאימה לנסיבות, תמיד אפשר טוצריך להתייעץ עם מישהו שמומחה בשיקום, גריאטריה או נוירולוגיה בהנחה שהנושא של שיקום פרקינסון מוכר לו ויש לו קצת ניסיון בו ותמיד אפשר להניח שקיימת התדרדרות הדורשת שינויי תרופות. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי