אמי לאחר אירוע מוחי בשיקום בתל השומר...שאלה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

07/05/2011 | 19:58 | מאת: לילך

שלום ד"ר, שאלתי לגבי אמי לפני חודשים ,אמי בת 62 עברה אירוע מוחי בסוף ינואר עקב יתר לחץ דם.לאחר 3 ימים של חוסר הכרה,התעוררה עברנו טובוס,עברה טראוכסטומיה,עכשיו היא בשיקום למבוגר-נפגעי ראש בתה"ש...עם פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק ליד ורגל ימין המוגבלות...משותקות למחצה.אותרו תנועות. אני רוצה לשאול לגבי כדורים אותם נותנים לאמא כי שבוע אחרון היא ניראית כבוייה, בדיכאון עצובה מאוד,ישנונית,מה שלא היתה...היא היתה יותר אופטימית שמענו לעיתים מוזיקה יחד,חייכה יותר..בשבוע אחרון אני רואה שינוי לרעה...היא מקבלת-נורמפריסן,מגנזיום,אוגמנטין שהופסק לאחר שבוע..

14/05/2011 | 15:16 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אין ברשימת התרופות שציינת הסבר לתופעות עליהן שאלת. בהצלחה.

17/05/2011 | 12:53 | מאת: מלכי

צומררתי לקרוא את דבריך כאן...חמתי עברה ארוע מוחי שטף דם מוחי.נמצאת גם היא בשיקום הגריאטרי בתה"ש וגם מקבלת כדור הרגעה. הפכה אפטית לגמרי ואנחנו מודאגים מאוד. אשמח לדבר איתך

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי