vהרפס סימפלקס ופגיעתו במוח

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

07/05/2011 | 16:22 | מאת: אלי

אני בן 57. לפני חודש בערך באותו זמן התגלו אצלי הרפס סימפלקס (על השפה. בסמוך לזה "נתפסתי" בעבודה מבולבל מה ולמחרת לא זכרתי את זה. אחרי שבוע של טיפול בהרפס הוא נעלם (מהשפה). בדיקות EEG ועורקי הצוור תקינות). אתמול ההרפס חזר באותו המקום על השפה וגם ההרגשה הכללית לא טובה. (כאב ראש, כבדות מה). גם בזמן הארון הזיכרון בוגד בי (במיוחד בחיפוש מילה בתירגום בין השפות). מצאתי באינטרנט שיכול להיות הקשר בין הדברים. מה עליי לעשות ועד כמה דחוף?

14/05/2011 | 15:14 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אין קשר בין הרפס בשפה לסכון של דלקת הרפטית מוחית אבל בכל מיקרה אם אתה חש ברע מומלץ שתבדק אצל רופא המשפחה. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי