חומר לבן ואפור במוח

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

06/04/2011 | 00:47 | מאת: מאיה

לפני 10 חודשים אבא שלי עבר דום לב וכתוצאה לא קיבל חמצן למוח במשך כ4-5 דקות ומאז שרוי בתרדמת..אין סיבה ברורה לדום הלב אך הרופאים אמרו שיש פגיעה נרחבת בחומר הלבן והאפור במוח...גזע המוח לא נפגע כלל ולכן הוא נושם לבד וכל המערכות בגופו עובדות אך הוא אינו בהכרה... רציתי לדעת מה לדעתך הסיכוי להתעוררות? והאם יש דרך לעזור להחלמת החומר הלבן והאפור?

09/04/2011 | 18:41 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אני חושש שככל שעבר יותר זמן מאז האירוע הסכוי להתאוששות קטן וכעת הוא לא ממשי. חזק ואמץ.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי