EEG

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

06/03/2011 | 11:25 | מאת: ו.שלבי

לפני כשנה נפגעתי בתאונה בראשי ואובחן אצלי דימום תוך מוחי. לאחרונה עברתי בדיקת EEG ולהלן הממצאים : "ממצאים חריגים : על רקע תקין נראו סדרות מרובות של פעילות דיפוזית איטית בתחום אלפא - תיטא הנמשכות שניות ספורות, ללא מוקד אפילפטי פוקאלי ברור. פעילות רקע : מקצב אחורי דומינני בתדירות 10 הרץ, סימטרי, ראקטיבי לפקיחת עיניים, ופעילות בטא קדמית נראו בעירנות. היפרוונטילציה : לא גרמה לשינויים בתרשים. גירוי פוטי :לא גרם לשינויים בתרשים. שינה : התרשים בוצע בעירנות בלבד. ניטור פעילות הלב : נראה קצב סדיר של 70 פעימות לדקה. אודה לכם את תסבירו לי מה המשמעות של תוצאות הבדיקה. תודה

20/03/2011 | 13:20 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אין בתשובה המתוארת, למיטב הבנתי, כדי להצביע על בעיה ספציפית ומדובר בתשובה "כללית" שלגביה יש צורך לראותה במכלול הבעיה הקלינית כדי להחליט אם היא בכלל רלבנטית לדיון. עליך להמשיך בברור אצל הרופא ששלח אותך לבצע הבדיקה והוא זה שיחליט מה המשמעות שלה אם בכלל. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי